Wanneer besefte ik dat het Cordon Sanitaire voor eeuwig en altijd is

In maart 2019 enkele maanden voor de verkiezing dacht ik, misschien komt er een Vlaamse regering met N-va, Open VLD en het Vlaams Belang. Een paar dagen later vernam ik dat Bart Somers een nieuw wit konijn had binnengehaald, de Marokkaanse Sihame EK, toen niet zo bekend nu des te meer, toen dacht ik het Cordon tegen het Belang zal blijven.

Een week later had ook Bart De Wever zijn wit konijn, de Jood Michael Freilich, toen dacht ik zelfs een monsterzege N-VA, VB zal het cordon niet doorbreken.

Na de verkiezing kwam er na de monsterzege van het VB uiteraard geen rechtse meerderheid.

Ook in 2024 zal het Cordon niet doorbroken worden door de N-VA, immers gaan ze in coallitie met het VB dan kunnen ze enkel verliezen Als het Belang het goed doet gaan de volgende bollekeskermis alle stemmen naar het VB en als ze het slecht doen wordt de N-VA daarom afgestraft De N-VA weet donders goed dat ze met doorbreking van het cordon altijd verliezen!

Nu denk ik als rechtse libertarier, laat alle fatsoenlijke rechtse mensen zich verenigen in de nieuwe partij VolksLiga. Red wat er nog te redden valt.